"Samarian vuorilta Jerusalemiin"

Kuvat Hebron (historiallisen keskustan), Efraimin vuoret, Nablus, Sykarin kaivo.


Ruut Ben -Yosef
Israelin matkat ovat aina siunattuja. Monet käyvät kerran elämässään!
Tällä matkalla pääset näkemään tärkeät paikat Israelissa. Ruut on asunut Israelissa 30 vuotta ja tietää todella monipuolisesti asioista ja on lisäksi suorittanut vaativan oppaan lisenssin Jerusalemin yliopistolla. Hän todella haluaa kertoa sinulle mitä Israel on tänä päivänä, samoin hän tuntee raamatun ja osaa yhdistää asiat ainutlaatuisella tavalla. Saat varmasti aidon elämyksen ja tarkkaa tietoa Israelista.

Ruut tekee myös todella tärkeää työtä, Sarigim Kings kids Jerusalem vetäjänä - on todellinen ihme, että entiset muslimit/arabit/juutalaiset/kristityt monista eri maista tulleet nuoret voivat olla yhdessä ja tehdä rauhantyötä todella kovien ennakkoluulojen, omassa elinpiirissään saadun vihamielisenkin opetuksen ja väkivallankin keskellä.  Ruut pitää varata ajoissa, sillä usein monet ajat on varattu jo vuosi etukäteen. Tervetuloa matkalle!

Matkan aikana:

Juutalaisten ainoa hotelli Samariassa. Heimojen paluu Israeliin. Kabir -vuori, Aabrahaminin lupausten vuori. Siunausten ja kirousten vuoret. Samarian historiallinen kaupunki. Sykarin/Jaakobin kaivo, Efraimin vuoret, Shiloh, Ilmestysmajan paikka 369 vuotta, Jeriko/Kiusausten vuori, Sakkeuksen puu, ja Jeesuksen raamatullinen kastepaikka, Beetlehem, Beit Josefin vammaiskeskus, Succat Hallel =24/7 ylistys- ja rukoushuone/Jerusalem, Öljymäki, Getsemane, Via Dolorosa ja Litostrotos, kaikkien kansojen kirkko, Itkumuuri/Western Wall. Ben Yehuda- kävelykatu ja King of Kings -seurakunta, puutarhahauta ja yläsali.

Kuninkaiden kuningas palaa pian!